Diumenge arrenca la temporada de Terrassa Clàssic Kids amb un espectacle musical per a nadons

Terrassa Clàssic Kids és la programació familiar del cicle Terrassa Música Clàssica, de l’Auditori Terrassa. En la temporada De tardor-hivern s’han programat tres espectacles pensats especialment pel públic infantil i familiar. 

El cicle comença diumenge, 24 d’octubre amb Els colors de la primavera. Tracta d’un espectacle per a nadons a partir de 6 mesos amb una durada de 35 minuts. Una oportunitat única per apropar la música clàssica i popular als infants, que podran seure envoltats de música i gaudir del sons i els colors de la veu, la viola i el violoncel. On les cançons populars seran les protagonistes.

La programació continua el diumenge, 28 de novembre amb  Bada Barroc a  càrrec de  l’Ensemble amBients, per a i nens i nenes a partir de 6 anys.Un concert-espectacle musical que s’endinsa en l’epoca barroca a través de la música, de partitures antigues, retrats dels compositors, quadres de l’època , acompanyats de diferents històries i curiositats de les obres que s’interpreten. 

El cicle s’acaba diumenge, 30 de gener  amb  La Pequeña Juglaresa, recomanat per a infants a partir de 7 anys. Un espectacle que és un viatge musical a l’edat mitjana on el públic aprèn música, ritmes i històries d’artistes musicals medievals. 

Aquestes funcions es representen sempre en diumenge, a les 12 del migdia i tenen un preu de 6 euros. Informació i venta d’entrades a aquest enllaç .