Diumenge comença el XLVII Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

El teatre amateur torna a la Sala Crespi l’11 d’abril amb una nova edició del Premi Ciutat de Terrassa. La número 47 havia de començar al gener però l’organització va decidir endarrerir-la i reduir-la, adoptar totes les mesures preventives vigents i s’adaptarà a les recomanacions sanitàries si es produeixen canvis. L’objectiu, diuen, es mantenir l’esperit viu i superar la situació.

En els propers mesos el Casal de Sant Pere acollirà una representació cada diumenge a les 6 de la tarda fins al 30 de maig. En total, 8 obres, 2 de les companyies residents («Les Regles del Joc» de PAM Teatre, el 2 de maig, i «Escac i Mat» de Qollunaka Teatre, el dia 30 de maig) fora concurs.

De la 30a de propostes que s’han presentat, se n’han seleccionat 6, que són les que van a concurs. 3 d’elles no es van poder representar l’any passat per la pandèmia i aquest any es reprenen. Una d’aquestes, «En línia», de Teatre Bell-Lloc, és la que obre el certamen.

És una comèdia però les propostes són variades i per a tots els gustos. Així, també hi ha drama (com «Nebraska», prevista pel 9 de maig, teatre de denúncia amb «Només una vegada», el 18 d’abril, melodrama amb «Dansa d’agost», pel 16 de maig, o propostes emergents de col·lectius joves com «Adolescer 2055», prevista pel 25 d’abril).

Entre les novetats, destaca un disseny del programa més lleuger i la possibilitat de comprar les entrades on line a través d’una pàgina pròpia www.salacrespi.com

Les entrades es poden adquirir amb targeta o presencialment com fins ara. El preu és de 12€, 10€ en el cas de socis, estudiants i jubilats. El veredicte del jurat es coneixerà al juliol.

 

 

Programació del XLVII Premi Ciutat de Teatre:

-11 d’abril: Teatre Bell-Lloc amb “En línia”

-18 d’abril: ACR de Fals amb “Només una vegada”

– 25 d’abril: Deixalles 81 amb “Adolescer 2055”

– 2 de maig: PAM Teatre amb “Les regles del joc”

– 9 de maig: Carles Canet Produccions amb “Nebraska”

– 16 de maig: Grup Enric Borràs amb “Dansa d’agost”

– 23 de maig: Grup Teiatròlics amb “Mamaaa!!”

-30 de maig: Qollunaka amb “Escac i mat”