Divendres i dilluns es tallaran per obres quatre cruïlles de la ciutat

L’Ajuntament millora l’accessibilitat i la seguretat en quatre cruïlles de la ciutat. Demà divendres i dilluns dia 5 es faran treballs d’asfaltat i millora en vials on caldrà tallar-hi la circulació. Demà es treballarà a Sant Pere Nord, a la cruïlla de Mossèn Tatcher amb els carrers de Sant Cugat i d’Ullastrell. En aquests dos carrers es posaran tanques que seran visibles des dels carrers Frederic Mistral, Frederic Monpou i Periodista Grané. Els vehicles que circulin per la zona es desviaran pel carrer de Manresa.

Dilluns que ve s’actuarà al Cementiri Vell, en concret a la cruïlla del carrer Miquel Servet amb Marianel·lo Bosch i Mare de Déu del Pilar. A Can Palet es treballarà al carrer d’Àngel Guimerà amb Concepció Arenal. El tall de trànsit es farà des d’Àngel Guimerà amb Menéndez i Pelayo i a Concepció Arenal passada la cruïlla d’Àngel Guimerà. Els talls es faran des d’un quart de deu del matí fins les 7 de la tarda.

Els treballs afectaran el recorregut de les línies d’autobus L7, L9 i L10 que faran itineraris alternatius. També hi hauran talls a Ca n’Aurell. En concret al carrer Bruc amb Pi i Margall, i Bruc amb els carrers Josep Trueta, Frederic Soler i amb el passatge de l’Obrer.