Diverses entitats reclamen posar el nom a un carrer del pacifista Arcadi Oliveres

Una iniciativa ciutadana vol donar el nom d’Arcadi Oliveres a un carrer de la ciutat. Diverses entitats socials impulsen una petició perquè Terrassa dediqui un carrer a l’activista anticapitalista i pacifista Arcadi Oliveres. Les entitats que ja han presentat una sol·licitud a la Comissió del Nomenclàtor a l’Ajuntament, consideren que es podrien eliminar del nomenclàtor d’altres noms que representen a militars colpistes.

Aquest dijous membres de la comissió impulsora han llegit un manifest al Raval de Montserrat. Arcadi Oliveres que havia fet a Terrassa nombroses conferències, debats i xerrades sobre la Pau, personifica la història del pacifisme i dels moviments socials durant els darrers 50 anys. Un reconegut defensor dels valors que haurien de permetre construir un món més just per a tothom.

La campanya està impulsada pel Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana, l’Observatori de Drets Socials, la Comissió de Seguiment de la Carta Europea de Drets Humans i el grup local de Procés Constituent que cessa la seva activitat i a partir d’ara s’agruparà al Consell d’Entitats. Per donar suport a la proposta que ja compta amb unes 600 adhesions es pot fer en aquesta pàgina