Diverses incidències pel fort vent de diumenge

Ahir diumenge es van produir diverses incidències arreu de la ciutat a causa de les fortes ventades. La Policia Municipal va haver d’actuar en diverses afectacions.

A les 12  del migdia, el 112 va alertar a la Sala del 092 de la caiguda d’un fanal al carrer de Roig Ventura, a l’alçada del carrer del Consell de Cent. Un vehicle patrulla va informar que el fanal havia caigut a sobre de tres vehicles estacionats, provocant danys de diversa consideració. Els agents van fer gestions per esbrinar els titulars dels vehicles i avisar-los. També van observar que el fanal del costat estava a punt de caure. Hi van actuar Bombers i tècnics del servei de manteniment de l’enllumenat públic, que van reparar el fanal. Eco-Equip va netejar la zona de vidres.

A les tres de la tarda, un ciutadà va comunicar que una tanca havia caigut a sobre del seu vehicle, estacionat al carrer del Gasòmetre, a l’alçada del carrer de Joan Monpeó. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que es tractava d’una tanca d’obra mal assegurada tombada pel vent. Els agents van confeccionar acta de danys, denúncia a l’obra i van informar al requeridor del procediment a seguir.

A les 17.20 h, el 112 va informar que elements d’una façana del carrer de Vázquez de Mella, a l’alçada de la Rambla d’Ègara, podien caure pel fort vent. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que es tractava d’un edifici en construcció i que una planxa metàl·lica estava a punt de caure al carrer. Al lloc hi va acudir una dotació de Bombers, que va treballar amb el camió escala. Els agents van tallar la circulació de la Rambla d’Ègara i van desviar el trànsit pel carrer de Galileu, incloses les línees d‘autobús urbà. Es va retirar la planxa i es va assegurar la façana. A les 17.45 h, es va tornar a restablir la circulació amb normalitat a la zona.