Divuit nedadors del CN Terrassa participen a partir d’aquest dimecres en el Campionat d’Espanya Open

Un total de 18 nedadors del CN Terrassa prendran part entre aquest dimecres i diumenge en el Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior d’Hivern en piscina de 50 metres que tindrà lloc a les instal•lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició aplegarà 503 participants de 136 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals aplegarà l’elit de la natació estatal.

En el calendari d’enguany, sobresurten els Jocs Olímpics de Tòquio de finals de juliol. Abans, però, el mes de maig, es disputarà el Campionat d’Europa Absolut a Budapest (Hongria). Les altres dues competicions internacionals programades són el Campionat d’Europa Júnior de Roma (Itàlia), a principis de juliol, i la Universiada de Chengdu (Xina), prevista per al mes d’agost.

L’entrenador del CN Terrassa, Eugeni López, assenyala els noms propis del seu equip amb opcions a formar part de la selecció espanyola per a una competició internacional. “En categoria masculina, Miguel Durán aspira a classificar-se per a l’Europeu tant en 200 com en 400 metres lliures i podria formar part del relleu de 4 per 200 lliures sempre que la direcció tècnica de la RFEN decidís fer-lo competir a la màxima cita continental per obtenir la classificació per als Jocs, ja que, ara mateix, Espanya no té plaça en aquesta prova per a Tòquio. Així mateix, en l’apartat femení, Melani Costa podria assolir plaça per a l’Europeu en el 4 per 200 m lliures”.

Ferran Siré i Mario Mollà són candidats a aconseguir bitllet per a l’Europeu de Budapest. Quant als nedadors júniors, el bracista Eric Rodelas aspira a ser un dels components del relleu 4 per 100 metes estils que disputarà l’Europeu de Roma.