Doble actuació dels Minyons aquest cap de setmana a Sant Cugat i Mataró abans de vacances

Els Minyons de Terrassa han actuat per partida doble aquest cap de setmana. Ho han fet a Mataró i  Sant Cugat, abans de marxar de vacances.

Dissabte a la tarda han afrontat el primer compromís a la plaça d’Octavià en la Diada de Sant Cugat, al costat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i, els locals, els Castellers de Sant Cugat. El resultat ha estat un 3 de 9 amb folre, un 4 de 8 i un 2 de 8 amb folre. L’actuació ha començat amb un pilar de 4 i ha finalitzat amb tres pilars de 5 simultanis.

Diumenge els Minyons s’han desplaçat a Mataró en la diada de Les Santes, a la plaça de Santa Anna de la capital del Maresme, on hi han fet la tripleta màgica. Han actuat amb els Castellers de Vilafranca i els locals Capgrossos de Mataró. En aquesta plaça els Minyons han descarregat un 3 i un 4 de 9 amb folre i també un 5 de 8. Pel que fa als pilars, n’han fet un de 4 caminat d’entrada a plaça i un de 6 per acabar.

Aquesta ha estat la sisena vegada, la cinquena consecutiva, que els de Terrassa han actuat a la diada de Les Santes. És el segon any consecutiu que els malves tanquen el primer tram amb el doblet de Sant Cugat i Mataró.

Després d’aquest cap de setmana els malves se’n van de vacances i no tornaran a assajar fins el 16 d’agost. La propera actuació serà el dia 20 a l’Arboç amb la Colla Joves Xiquets de Valls, Xicots de Vilafranca i, els locals, Minyons de l’Arboç.