Doble derrota a casa del Club Voleibol Terrassa

Els dos sèniors del Club Voleibol Terrassa van perdre en la tercera jornada de lliga celebrada aquest dissabte al Poliesportiu de La Maurina.

A la Segona Catalana, l’equip masculí va caure per 1 a 3 contra el FS Castellar, un rival directe en la lluita per l’ascens. Tot i el bon inici local, enduent-se el primer set (25-19), el partit es va capgirar a la meitat del segon, gràcies al serveis anotats pel col·locador visitant. El parcial de 22 a 25 va fer mal en els terrassencs, que ja no es van refer i van entrar en una espiral d’errors, facilitant així el joc a un Castellar que es va adjudicar els dos últims sets de forma clara (15-25 i 14-25).

A la Tercera Catalana femenina, clara derrota del CV Terrassa per 0 sets a 3 (20-25, 16-25 i 22-25) contra l’AE Sàndor. El partit va ser força equilibrat d’inici, amb tempteig de 17 a 19, però el joc ordenat i ràpid de les visitants va acabar descol·locant les egarenques. La pèrdua del primer set va afectar els ànims de les locals, que no van tenir opcions en el segon i només en la recta final del tercer van poder maquillar el parcial final.