Doble podi del CN Terrassa al Campionat de Catalunya i d’Espanya d’Aigües Obertes

L’Estany de Banyoles va ser aquest cap de setmana l’escenari un any més del Campionat de Catalunya i d’Espanya d’Aigües Obertes, amb la participació d’algunes de les figures de la natació estatal com Mireia Belmonte i Antoni Arroyo. El CN Terrassa va tenir una actuació destacada, aconseguint dos podis.

En l’apartat màster, Mario Guillén va brillar en proclamar-se subcampió d’Espanya i de Catalunya en la categoria +35, que es va desenvolupar sobre una distància de 3 quilòmetres. Guillén va completar el recorregut amb un crono de 38 minuts i 21 segons, només superat per Jordi Romeu, del CN Vilafranca. Francisco Javier Herrera, del CN Vilanova, va penjar-se el bronze.

En categoria masculina, el CN Terrassa va presentar dos nedadors més. Jordi Bosch va assolir el cinquè lloc a nivell català, amb un temps de 2 hores, 2 minuts i 3 segons en la prova de 10 quilòmetres absoluta. Aquest registre el va col•locar tretzè en la competició estatal. Roger Rabassa, del CN Mataró, va proclamar-se campió de Catalunya. Al seu torn, el terrassenc Pol Escofet va ser desqualificat en la prova infantil de 5 quilòmetres per saltar-se una de les boies.

L’altre metall de la delegació egarenca va recaure en Aida López. La nedadora del CN Terrassa va ser bronze en la prova infantil de 5 quilòmetres del Campionat de Catalunya, aturant el crono en 1 hora 5 minuts i 23 segons. Tan sols la van superar Begoña Lahoz, del CN Cornellà, i Laura Rodríguez, del CN Igualada. La marca de López la va situar onzena a nivell estatal. El CN Terrassa va comptar amb una segona representant en aquesta prova, Queralt Velasco, que va ser cinquena de Catalunya.