‘Doble Sessió de Terror a la fresca’ amb la projecció de ‘The night of the living dead’ i ‘The convent’ al Parc Audiovisual

El proper divendres 28 de juliol els jardins del Parc Audiovisual es convertiran en un cinema a l’aire lliure. El gènere de terror, present en moltes de les produccions al PAC, és l’escollit per aquest cicle que presenten conjuntament el Tòrax Club i el CineClub de Matadepera.

Es tracta d’una doble sessió que inclou els títols ‘The convent’ (‘El convento del diablo’), de Mike Mendez, i el remake de ‘Night of the living dead’ (‘La noche de los muertos vivientes’) dirigit per Tom Savini l’any 1990. La projecció d’aquesta última servirà de petit homenatge a George A. Romero, director del film original de l’any ’68, considerat el ‘pare’ del gènere zombie i que ens va deixar fa pocs dies.

Una barra de begudes, màquina de crispetes, cadires i coixins davant la pantalla gegant formaran l’escenari en aquesta iniciativa que pretén ser la primera de moltes que podrien incloure temàtiques diferents i d’altres gèneres artístics, com la música.

Per realitzar les projeccions dels films s’han obtingut els drets de distribució. És per aquest motiu que es cobrarà una entrada simbòlica de 3 euros per cobrir part de les despeses.

L’aforament és limitat i les reserves d’entrades es poden fer a través de la pàgina web del Parc Audiovisual (www.parcaudiovisual.cat/activitats). És important fer una reserva per persona i es permetrà l’accés només a aquells que estiguin al llistat d’inscrits. L’activitat és per a majors de 18 anys.

L’horari d’apertura de portes serà a les 20:30. Les projeccions començaran a les 22h. Entre els dos films es farà un descans de 15 minuts.