Doblet de Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-18

Les seleccions catalanes sub-18 d’hoquei herba, amb una àmplia representació de jugadors i jugadores de Terrassa, han revalidat els títols de campions d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, després de superar Madrid en les finals disputades aquest diumenge a València.

El combinat masculí, que dirigeix l’egarenc Oriol Freixa, ha derrotat la selecció madrilenya per 2 a 1, encadenant així el seu cinquè títol consecutiu. En la competició va sumar dues victòries contra València (6-1) i Andalusia (4-0), però va perdre amb Madrid per 1 a 2 abans de tornar-se a veure’s les cares en la final. A més, el jugador de l’Atlètic Terrassa Pol Cabré-Verdiell va ser designat millor jugador i màxim realitzador del torneig.

Per la seva banda l‘equip femení, que també entrena la terrassenca Sílvia Bonastre, s’ha desfet amb comoditat de Madrid per un contundent 4 a 0, sumant el seu tercer títol seguit. A més de guanyar tots els partits, no ha encaixat cap gol en tota la competició en derrotar València (2-0), Andalusia (0-7) i Madrid (3-0).

Títol del combinat femení