Doctor Prats i Ca n’Anglada protagonitzen el vídeo de l’estiu de Prodis

S’acaba d’estrenar el cinquè Vídeo de l’Estiu de Prodis. Com ja és tradició, aquest document audiovisual arriba per desitjar un molt bon estiu a totes les persones vinculades a la Fundació i aquest any també ho fa amb un fort component social.

Enguany la Fundació Prodis va més enllà amb un protagonista afegit. Han volgut dedicar el seu ja tradicional Vídeo de l’Estiu al barri de Ca n’Anglada. Entre totes les localitzacions ja conegudes de la Fundació trobem una forta presència de seqüències rodades al barri amb el qual Prodis té una estreta relació. Amb aquesta acció Prodis vol allunyar els estigmes i prejudicis als quals el barri està sotmès en els darrers mesos.

Com a Fundació que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i paràlisi cerebral, expressen el seu malestar amb l’estigmatització i els clixés als quals com a norma general es troben en el camí.

Al vídeo podem trobar localitzacions com la Plaça de Ca n’Anglada, l’Escola Ramon Pont, la Biblioteca del Districte 2 i diversos carrers del barri.

En el recull audiovisual també podem trobar a la patrona de Prodis, Carmen Aguilar, veïna del barri de Ca n’Anglada i moltes més sorpreses.

El vídeo també com a protagonista la música del grup terrassenc Doctor Prats amb la cançó “Caminem Lluny”.