Doctor Prats, Kiko Veneno, Rosario Flores i Ecos del Rocío, caps de cartell de la Festa Major 2022

La Festa Major de Terrassa torna a fer una aposta combinada del talent terrassenc amb noms consolidats del panorama nacional i estatal.

Els primers en entrar en escena, divendres a la nit, seran els Doctor Prats. que repeteixen com un dels caps de cartell. Els egarencs, que l’any passat van tocar en un estadi olímpic amb cadires, tornen a l’escenari habitual del Parc dels Catalans. Hi presentaran el seu darrer treball, ‘Pel cantó bo’, on han ampliat el seu espectre estilístic.

Dissabte serà el torn de dos noms veterans i també coneguts a la Festa Major. Kiko Veneno serà a la plaça Vella amb disc editat aquest any sota el braç, Hambre. Quan acabai farà aparició al Parc dels Catalans Rosario Flores. La cantant està promocionant el seu darrer treball, ‘Te lo digo todo y no te digo ná’.

Els grans reclams de diumenge seran, d’una banda La Casa Azul al Parc dels Catalans, on oferiran la seva particular barreja de pop, disco y funk. A la plaça Nova hi trobarem els veterans Ecos del Rocío, que han anunciat que aquesta gira serà l’última de la seva carrera.

També és l’última gira dels Sense Sal, que faran la seva darrera festa Major el dilluns a la plaça Vella. Estaran precedits per la també egarenca Gemma Humet.

Aquest any s’afegeix un nou escenari. El de la plaça de Can Roca, que serà també fan zone del Mundial d’Hoquei. Per aquí hi actuaran noms com els de Sara Roy, Atalaya 00, Banda Neon i Marta Lorente.

L’Espai Vapor a la plaça del Vapor Ventalló arriba a la desena edició seguint apostant per l’escena alternativa. Aquest cop hi veurem grups com El Columpio Asesino, Cariño, Rojuu, Delight i Secundària.

El Jove, que torna al parc de Vallaparadís, estarà amenitzat per bandes locals. En destaca el punk-rock de The Anti-patiks, que tornen als escenaris.