Doctor Prats, Lildami, Miki Núñez i Sense Sal actuaran al Cruïlla XXS

El Cruïlla Barcelona és un dels principals festivals musicals de Catalunya i, com tants altres, s’ha hagut d’adaptar a la nova situació de pandèmia. El nou format per a aquest 2020 és el Cruïlla XXS, una sèrie de concertsamb un aforament màxim de 400 persones que se celebraran al llarg del mes de juliol en escenaris emblemàtics de Barcelona. Hi participaran més de 200 artistes, entre els quals una bona representació de músics egarencs: Doctor Prats, Lildami, Miki Núñez i Sensesal.

El primer representant de Terrassa a actuar serà Miki Núñez, dimecres 8 de juliol a l’Anella Olímpica. Exactament el mateix escenari on dos dies després, el divendres 10 de juliol, tocaran els Doctor Prats. El concert del raper Lildami serà el divendres 24 de juliol al Disseny Hub ubicat a la Plaça de les Glòries Catalanes. Per la seva banda, els Sensesal participaran dins de la part del Cruïlla dedicada als més petits, l’anomenat Petits camaleons. Són concerts especialment pensats per als nens i nenes d’entre 5 i 15 anys i en el cas dels de Terrassa tindrà lloc diumenge 12 de juliol a la Fira de Montjuïc. Serà el primer concert dels Sensesal després del confinament.

També actuarà al Cruïlla XXS la mezzosoprano egarenca Anna Alàs i Jové, oferint una nit lírica amb obres de Mozart, Rossini i Strauss. Serà el dilluns 13 de juliol al Recinte Modernista de Sant Pau i l’acompanyarà la pianista Anna Crexells, pianista oficial dels Amics de l’Òpera de Sabadell.

Però la representació terrassenca al Cruïlla XXS va més enllà de la música. El festival també incorpora circ, monòlegs i teatre, d’aquí que també formi part del programa un espectacle de la companyia de Terrassa Circ Pistolet. Es tracta de “Quan no tocàvem de peus a terra”, que es podrà veure al Teatre Victòria el dijous 23 de juliol.