Labordeta Imagen Whatsapp Y Redes

Documental sobre Labordeta i estrena d’anime japonès; propostes del Catalunya entre setmana

El Cinema Catalunya ofereix aquesta setmana dues propostes fílmiques per a tots els gustos i edats. Previsiblement, la sala gran presentarà una molt bona assistència el dimecres a les 19.30h, quan es projectarà el documental Labordeta, un hombre sin más. La sessió de La Filmoteca, que en aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració del Centro Aragonés de Terrassa, ja porta venudes més de 100 entrades anticipades, a un preu de 3,60€. El documental, de 93 minuts de durada, retrata la vida del recordat José Antonio Labordeta.

Professor d’institut, poeta, escriptor, assagista, comunicador, polític, cantautor; Labordeta va ser un home que encarnava la veu dels desafavorits, de les minories, de l’Espanya buidada. Dotze anys després de la seva pèrdua coneixerem també en José Antonio en les seves facetes d’avi, pare i marit a través de la seva dona, les seves filles i les seves nétes. Els seus records i un diari personal mai llegit ens revela el seu costat més íntim i personal, el d’un home sense més.

 

Estrena per al públic juvenil

La segona proposta entre setmana del Cinema Catalunya arribarà dijous amb l’estrena d’Evangelion 3.0 +1.01 Thrice Upon a Time. L’esperada la quarta i última entrega de La Reconstrucció d’Evangelion es podrà veure a la sala del carrer Sant Pere. En aquesta darrera part de la saga, Misato i la seva organització WILLE arribaran a París i es trobaran una ciutat tenyida d’una tonalitat vermella per la nuclearització. És el punt de partida d’una pel·lícula que destaca per la seva qualitat estètica, a més d’una emocionant trama argumental. El film es projectarà dijous a les 18.45h i les entrades ja es poden comprar a un preu únic de 4,20€ (Dia de l’Espectador) a la taquilla del carrer Sant Pere o al web cinemacatalunya.cat.

Evangelion Instagram Post