Dolors Montserrat vol que Catalunya tingui un pes rellevant en la revolució digital d’Espanya

La portaveu del grup parlamentari del Partit Popular al Congrés, Dolors Montserrat, ha afirmat aquest dimarts que vol que Espanya sigui la Califòrnia europea en temes referents a la revolució digital i tecnològica i que Catalunya tingui un pes rellevant en aquesta transformació. Ho ha dit al Centre Tecnològic Leitat, acompanyada de Marta Giménez, secretària general del Partit Popular local. És la segona vegada que Montserrat visita Terrassa en 15 dies.

La diputada diu que la seva formació aposta per aquesta transformació que servirà per crear llocs de treball de qualitat per a homes i per a dones. Montserrat ha assegurat que el PP rebaixarà impostos i facilitarà els tràmits a aquelles empreses que ho facin.

Montserrat ha celebrat la decisió de la Junta Electoral Central que ha atorgat 48 hores per retirar estelades i llaços grocs d’edificis públics que depenen de la Generalitat perquè d’aquesta manera, ha dit, es garanteix “la neutralitat” del govern de tots els catalans i catalanes.

Sobre les declaracions de Carles Puigdemont, on ha afirmat que si és escollit eurodiputat tindrà immunitat per tornar a Catalunya, Montserrat ha qualificat l’expresident com a “fugit de la justícia” i ha dit que si ve, haurà de presentar-se als tribunals.

Fonts properes a la diputada avancen que la llista del PP a les eleccions del 28A es podria conèixer aquest cap de setmana i que Montserrat podria anar de número 1 per Barcelona.