Domene, Descalzi, Leitón, Sanahuja i Soler, convocats amb la selecció espanyola juvenil

Quatre waterpolistes del CN Terrassa han estat convocats amb la selecció espanyola juvenil. En categoria femenina, la portera Sandra Domene i Olga Descalzi participaran en la preparació per al Campionat d’Europa, que se celebrarà a Novi Sad, Sèrbia, entre el 19 i el 28 d’agost.

La llista, elaborada pel tècnic Javier Aznar, està formada per 19 jugadores, que s’exercitaran al CAR de Sant Cugat entre l’1 i el 19 d’agost. De fet Domene i la boia egarenca del CN Sabadell Paula Leitón s’incorporaran tot just acabi el Mundial de Budapest.

En categoria masculina, els dos convocats per la selecció espanyola juvenil són Bernat Sanahuja i Teo Soler. Tots dos jugadors del CN Terrassa també participaran en la preparació de l’Europeu de la categoria, que se celebrarà a Malta entre el 9 i el 18 de setembre.

Abans, però, l’equip de Javier Sánchez-Toril afrontarà la Mediterranean Cup, que tindrà lloc a Podgorica, Montenegro, del 24 al 28 d’agost. L’equip espanyol es concentrarà al CAR a partir del 14 d’agost.