Domusvi gestionarà la nova residència de 133 places que es construeix a l’antic Hiperpiel

L’empresa gallega de serveis geriàtrics Domusvi gestionarà la residència de l’avinguda de Barcelona que Healthcare Activos construeix als terrenys de l’Hiperpiel. Es preveu que l’equipament tingui 133 places, de les quals 95 serien en habitacions individuals i 38 en dobles. Serà la tretze residència que Domusvi gestionarà a Catalunya.

No tindrà centre de dia. Disposarà, això sí, dels serveis de teràpia, fisioteràpia, bugaderia, perruqueria, infermeria, psicologia, cuina, cafeteria, capella i aparcament.

Les obres, que avancen al ritme previst, van començar al novembre, quatre mesos després que s’enderroqués l’Hiperpiel. Tenen un termini d’execució de 18 mesos, amb finalització al maig de 2023. Domusvi espera poder obrir la nova residència al públic al tercer trimestre de l’any que ve.

L’empresa gallega gestiona avui dotze residències a Catalunya, la meitat a Barcelona i la resta a Lleida, Sabadell, Cornellà, Puig-Reig i Verdú.

Healthcare Activos, propietària de tot el solar, s’encarregarà d’urbanitzar la via pública del perímetre de la pastilla, delimitada per l’avinguda Barcelona, la plaça dels Països Catalans i els carrers Pau Marsal i Marinel·lo Bosch. Hi haurà més espai pels vianants, s’hi col·locarà mobiliari urbà i s’hi plantarà arbrat.

A banda de la residència als terrenys de l’antic Hiperpiel es construiran habitatges socials, tant de protecció oficial com en règim concertat.