Cicle Gaudí Novembre 2021 Donde Caben Dos (2)

‘Donde caben dos’, la pel·lícula del Cicle Gaudí es projectarà a la Nova Electra i al Josep Ventalló

L’Escola Nova Electra projectarà aquest divendres al vespre la  comèdia ‘Donde caben dos’, la projecció d’aquest novembtr del Cicle Gaudí. També es projectarà el divendres 26 de novembre a l’Escola Josep Ventalló i Vintró. A més de Terrassa es podrà veure a prop de cinquanta municipis de Barcelona.

Estrenat el juliol passat, el film compta amb un extens repartiment de cares conegudes. Ara tornen a la pantalla gran en el marc d’aquesta iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català per difondre el cinema de casa nostra arreu del territori.

Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Anna Castillo, Carlos Cuevas, Verónica Echegui, Miki Esparbé, Adrià Collado o Melani Olivares, són alguns dels noms que protagonitzen aquesta pel·lícula.

El film, dirigit per Paco Caballero parla de les relacions de parella i en conseqüència , de les dificultats de separar amor i sexe. El guió està signat per Daniel González, Eric Navarro i Eduard Sola, autors de la sèrie “Cites” i de les pel·lícules “Barcelona, nit d’estiu” i “Barcelona, nit d’hivern”.

La història narra les peripècies de diferents personatges que coincideixen una nit en un club d’intercanvi de parelles. Una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva última relació, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble i un grup d’amics amb ganes d’experimentar. Tots ells, durant una nit,  viuran situacions picants.

El cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.