Dos animals morts en l’assalt al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics

Els Mossos d’Esquadra es fan càrrec de la investigació per la mort de dos gossos i de les ferides pruduïdes a sis animals més, en el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics, al camí de Can Coniller. Se sospita que dos individus van entrar en el Centre de la carretera de Sabadell dilluns a la nit, van obrir les gàbies i van provocar que els animals s’enfrontessin entre ells.

Dimarts al matí, el servei municipal de Medi Ambient va alertar a la policia local de que uns desconeguts havien entrat a les instal•lacions ocasionant diversos desperfectes. L’equipament presentava diversos danys materials a més dels dos animals morts i els sis ferits de poca consideració. Els animals ferits van ser atesos per la veterinària del centre. A primer cop d’ull els assaltants van entrar a les dependències del CAAD forçant els accessos i van obrir les portes de les gàbies.

Els animals es van barallar entre ells amb el tràgic balanç de dos exemplars morts. La Policia Municipal va instruir les primeres diligències i van traspassar el cas als Mossos d’Esquadra que ara busquen les dues persones que van assaltar el Centre municipal d’Atenció d’Animals Domèstics.