Dos atropellaments i dos accidents de trànsit al mateix dia

Durant el dia d’ahir dijous 10 d’octubre a Terrassa van haver-hi dos atropellaments, dos accidents de trànsit i un conductor positiu en alcoholèmia.

El primer atropellament va ser pel matí al carrer Renaixement, a l’alçada del carrer de Maó. A les 12.35 h el SEM va informar a la Policia Municipal del fet i els agents van realitzar un informe tècnic d’accident. La vianant atropellada, que presentava ferides de carácter greu, va ser traslladada al servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa.

Més tard, a les 20 h del vespre, un menor va ser atropellat al carrer de Sicília, a l’alçada del carrer de Bailen. El vianant, amb ferides de carácter lleu, va ser assistit pel personal sanitari d’una ambulància, que posteriormente el van traslladar a l’Hospital Mútua de Terrassa.

El mateix dijous van tenir lloc dos accidents amb ferits a la mateixa hora, a les 18:48 h de la tarda. Un d’ells va ser entre una motocicleta i un turisme a l’Avinguda del Vallès, a l’alçada de la carretera de Rubí. El motorista va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Mútua de Terrassa.

L’altre va ser al carrer de Severo Ochoa, a l’alçada del carrer del Pare Llaurador, amb dos turismes implicats. Tots dos conductors van ser assistits per ambulàncies i traslladats també a la Mútua, degut a l’impacte. Els dos tenien ferides de carácter lleu.

A les 19.35 h de la tarda del mateix dia, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un turisme a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Salamanca, al veure que aquest conduïa d’una manera erràtica. Després de fer les proves d’alcoholèmia va ser denunciat administrativament, al donar un resultat positiu de 0.45 mg/l.