Dos bronzes per al Club de Peses Terrassa al Campionat de Catalunya de Clubs Absolut

Les instal•lacions del Club de Peses Terrassa van acollir diumenge el Campionat de Catalunya de Clubs Absolut en categoria masculina, amb la participació de 36 aixecadors. L’equip egarenc, format per Alejandro Lorenzana, Alejandro Ruiz, Paco Vara, Arnau Ariño, Adrià Carné i David Moure, va demostrar un cop més la seva projecció ascendent, pujant al tercer graó del podi. El títol va correspondre al GEiEG de Girona, mentre que la segona posició va ser per al Blanes.

Per la seva banda l’equip femení del Club de Peses Terrassa també va sumar la medalla de bronze, al Campionat de Catalunya celebrat al Club d’Halterofília de Matadepera. El Blanes i el Molins de Rei van ser primer i segon, respectivament. El tercer lloc del quadre egarenc, que estava format per Elisabeth Rodríguez, Alba González, Noemi Soto i les germanes Lorena i Sílvia Benítez, arriba quan tan sols fa un any que s’ha creat l’equip. Precisament Lorena Benítez ha estat seleccionada per participar en el proper Europeu sub-15 i sub-17, que tindrà lloc a la ciutat d’Eilat, a Israel, del 2 al 10 de desembre. L’egarenca té moltes opcions de pujar al podi.

Els dos metalls aconseguits pels dos equips absoluts del Club de Peses Terrassa en aquest darrer Campionat de Catalunya de Clubs torna l’entitat a l’elit de l’halterofília catalana.

Equip femení del CP Terrassa