Dos detinguts per apunyalar el company de pis al carrer Felip II, a La Maurina

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut dos homes com a presumptes autors de l’apunyalament del seu companys de pis. Els fets van tenir lloc dissabte, poc abans de les dues de la matinada, durant una forta discussió entre els tres homes, que compartien pis al carrer Felip II, a l’alçada del carrer Franc Comtat, al barri de La Maurina.

Els agents van rebre un avís que alertava de la presència d’un home estès al carrer i que havia patit diverses ferides. La Policia Municipal, Mossos i serveis mèdics van dirigir-se al lloc dels fets i van comprovar que l’home perdia molta sang com a conseqüència de les nombroses ferides que havia rebut a braços, cames i també a la boca. L’ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Al costat del ferit, els agents van localitzar l’arma blanca emprada, possiblement, en l’agressió, així com una documentació, que la víctima va identificar com a propietat dels agressors. La víctima també va facilitar les dades dels vehicles en els quals
havien fugit els autors dels fets, informació que va servir per localitzar-los posteriorment a l’avinguda de Santa Maria de Mazzarel·lo.

Un dels detinguts presentava un tall sagnant a una orella i va ser evacuat per una unitat policial a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El segon identificat va ser traslladat a Prefectura per formalitzar les corresponents diligències. Segons sembla, la baralla es va iniciar per problemes de convivència entre els tres implicats, que convivien junts al mateix immoble.