Policia Dispositiu Nit Sirenes

Dos detinguts per robar a l’interior de diversos vehicles

La Policia Municipal ha detingut la matinada d’aquest dimarts a dues persones per presumpte delicte de robatori amb forçaLa intervenció ha tingut lloc, quan gràcies a l’avís d’un ciutadà els agents han localitzat als sospitosos  quan fugien després d’una recerca per la zona que  ha informat.

Així un veí ha informat d’un cop provinent del carrer i que havia vist per la finestra, al carrer de Ricardo Caro, com dues persones estaven traient objectes d’un vehicle. Fins al lloc dels fets han acudit quatre dotacions policials, que han iniciat una recerca per la zona. Finalment, els agents han localitzat dues persones sospitoses a l’avinguda de Jacquard, una de les quals es trobava a dins d’un vehicle. En veure els agents, els dos sospitosos han intentat fugir corrent, en direcció al carrer de Colom, on han estat finalment interceptats i identificats.

Tots dos han estat detinguts per dos delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. També un delicte lleu de furt ja que, al llarg de la batuda, els agents han identificat tres vehicles afectats.