Dos emprenedors residents a Terrassa impulsen l’aplicació Youdrop

Dani Simón i Pablo Abram són dos joves emprenedors de Terrassa que han decidit apostar fort pel seu projecte. Ara fa poc més d’un any que se’ls va encendre la bombeta amb una idea pionera en forma de xarxa social. Iniciaven així una aventura empresarial anomenada Youdrop, una innovadora aplicació per a mòbils i tauletes que permet compartir multimèdia de manera geolocalitzada.

Després d’haver deixat les seves respectives feines per dedicar-se exclusivament al projecte i d’haver invertit més de 30.000 euros en la primera fase de l’aplicació, els dos socis esperen ara una bona resposta per part del públic a qui es dirigeix el producte.

A Terrassa, els creadors de l’aplicació ja han establert contactes amb l’Ajuntament per realitzar una prova pilot en la implantació de la segona fase, enfocada al sector empresarial.

Just quan es troba a les portes de sortir al mercat, aquesta start-up ja ha obtingut diversos premis i distincions. El projecte ha estat acollit pel viver d’empreses Barcelona Activa, va quedar en segona posició en el concurs Biz Marathon d’start-ups tecnològiques i ha estat seleccionat en el programa Explorer del Banc Santander, a través de l’Euncet.

Actualment, la versió Beta de l’aplicació Youdrop està disponible per a tot tipus de sistemes operatius, podent-se descarregar de forma gratuïta.