Anna Valero I Fernando Amador Son Dos Estudiants De L’eseiaat Que Anirán Al Parlament Europeu

Dos estudiants de l’ESEIAAT de la UPC al Parlament Europeu

Dos estudiants de l’ESEIAAT participaran en els debats de l’Assemblea Europea d’Estudiants, al Parlament Europeu Els dies 3 i 4 de març, nou alumnes de les universitats de la xarxa Unite!, de la qual forma part la UPC, participaran en els debats de l’Assemblea Europea d’Estudiants, en el Parlament Europeu d’Estrasburg

Serà una oportunitat única perquè universitaris de tota Europa abordin alguns dels complexos reptes als quals s’enfronta la Unió Europea. Es la primera d’una sèrie de reunions que donaran als universitaris una veu pública en el Parlament Europeu.

Els dos estudiants de la UPC que hi assistiran són Anna Valero, graduada en Enginyeria Industrial per l’ESEIAAT i estudiant del màster en Enginyeria Industrial, especialitat Enginyeria Elèctrica, a l’ETSEIB, i Fernando Amador, graduat en Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials a l’ESEIAAT i estudiant del màster universitari en Enginyeria Aeronàutica de la mateixa Escola de la UPC a Terrassa.

Hi prendran part juntament amb altres set estudiants de la xarxa Unite! i serà una oportunitat única perquè universitaris de tot Europa abordin alguns dels complexos reptes als quals s’enfronta la Unió Europea.

La UPC, a l’Assemblea

Unite! és una de les aliances europees que participarà en aquesta iniciativa mitjançant les opinions i aportacions dels estudiants  de les universitats que en formen part.