Dos ferits lleus en una col·lisió per encalç amb quatre vehicles implicats a l’avinguda de Béjar

Aquest dilluns d’una quatre vehicles s’han vist implicats en una col·lisió per encalçament  a l’avinguda de Béjar. Una unitat de la Policia Municipal ha acudit al lloc dels fets. S’han trobat amb dues persones que havien resultat ferides lleus i que l’accident havia afectat una façana, un banc i un arbre que hauria caigut a la vorera. Una ambulància ha traslladat les dues persones ferides a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents han realitzat la prova d’alcoholèmia als conductors, que han donat negatiu, i han comprovat la documentació, constatant que un dels vehicles implicats no tenia l’assegurança obligatòria vigent, motiu pel qual l’han denunciat. 

Egarvia ha retirat el vehicle sense assegurar i una brigada d’Eco-Equip ha netejat les restes de l’accident de la zona. Per la seva banda, el servei de Gestió de l’Espai Públic (GEP) ha portat a terme  treballs de reparació dels elements afectats.

 

Un ferit lleu en una col·lisió amb tres vehicles implicats
El carrer de Galileu ha estat l’escenari d’una altra col·lisió amb tres vehicles implicats i una persona. Dues patrulles de la Policia Municipal han comprovat que un dels vehicles implicats havia quedat al mig de la via. Els agents han avisat a Egarvia, que ha retirat el vehicle perquè no interferís en la circulació. També han fet la prova d’alcoholèmia als tres conductors, que han donat negatiu. Una de les conductores tenia el permís caducat. Una ambulància ha traslladat la persona ferida a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.