Dos mil euros recollits per a la Fundación Vicente Ferrer en la 4a edició de la Cursa Solidària 1km1vida

Bon ambient i molt bona resposta dels ciutadans de Terrassa en la 4a edició de la Cursa Solidària 1km1vida, que va tenir lloc diumenge al matí i en la qual el 100% dels beneficis de les inscripcions anaven destinats a la Fundación Vicente Ferrer.

Un total de 374 persones van prendre la sortida en la cursa cronometrada de 8 quilòmetres i en la caminada familiar de cinc, que va transcórrer pel Parc de Vallparadís. Un rècord de participació respecte a anteriors edicions i 2.000 euros recollits per finançar el projecte de la Government Junior College Banaganapalli. Aquest busca prorrogar els estudis de secundària a joves de la regió empobrida de Kurnool, a l’Índia.

La cantant i actriu basca Itziar Ituño (“La casa de papel”) va ser la padrina de la cursa i va quedar encantada amb la solidaritat egarenca. Bartolomé Serrano, Martí Cuberes i Carles Becerra van passar junts per la línia d’arribada amb un temps de 32 minuts i 30 segons, tot i que la cursa no era competitiva i tothom va rebre una medalla per la seva participació.

Aquesta jornada solidària va ser possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT), el patrocini de l’empresa Germans Boada i la col·laboració de diferents associacions i empreses locals.