2a Jornada Cursa Escolar Terrassa Ciclisme

Dos podis de l’Escola de Ciclisme Vallès a la cursa de Ciclocròs de Sant Joan Despí

L’Escola de Ciclisme Vallès va participar diumenge a la cursa de Ciclocròs de Sant Joan Despí. L’equip egarenc va presentar un total de 15 corredors, sent la segona escola amb més presència, i aconseguint dos podis individuals. En prebenjamins Àlex Hernández es va fer amb una meritòria segona posició, mentre que en categoria benjamí masculina Martí Tudo va finalitzar tercer.

En la categoria cadet, el terrassenc Aitor Rueda va cloure en catorzena posició. Rueda posa punt final sota el paraigües de l’Escola de Ciclisme Vallès i la temporada vinent correrà amb l’equip cadet del CC Sant Boi-Trek Quadis, que disputa totes les proves dins l’àmbit català i espanyol de la seva categoria. La pròxima cita de l’Escola serà diumenge a Vic.

Segona jornada de ciclisme escolar

Paral·lelament dissabte es va celebrar al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa la segona jornada de ciclisme dels Jocs Esportius Escolars, organitzats per l’Escola de Ciclisme Vallès i Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa.

En aquestes dues jornades realitzades han participat 40 nois i noies en les diferents activitats organitzades per l’Escola: una cursa dividida per categories, en un circuit mixt, i jocs d’habilitat per a tots els infants. El balanç que fa l’Escola és positiu, després d’aquest any de pandèmia, ja que s’ha pogut augmentar una mica la participació en la tercera temporada de ciclisme escolar. El dissabte 11 de desembre (16.00 a 18.00h) tindrà lloc la tercera jornada.

2a Jornada Cursa Escolar Terrassa Ciclisme

Circuit d’habilitats en la segona jornada de ciclisme escolar (Font imatge: Escola de Ciclisme Vallès)