Oriol Rifà Club Gimnàstic Terrassa

Dos podis d’Oriol Rifà, del Gimnàstic Terrassa, al Gymsport Matosinhos de Porto

Tres gimnastes del Club Gimnàstic Terrassa, Oriol Rifà, Clara Navarro i Claudia Villalba, van competir el passat cap de setmana al Gymsport Matosinhos de Porto (Portugal) i al Top12, dues de les grans competicions internacionals.

Rifà i Navarro ho van fer a la ciutat portuguesa. El gimnasta egarenc va confirmar la seva gran progressió i prova d’això va ser la seva classificació per a tres finals: terra, barra i cavall d’arcs. En dues d’elles va pujar al podi, concretament l’or assolit en barra i la plata en cavall d’arcs. Navarro va aconseguir el passaport a dues finals, assimètriques i barra d’equilibri, tot i que no va poder penjar-se cap metall.

Per la seva banda Villalba es va desplaçar a França per integrar-se a l’equip de la Union Haguenau i participar al Top12, la competició per equips de màxim nivell del país. La terrassenca va aconseguir la primera posició i va reforçar el liderat en el campionat, esdevenint un dels principals aspirants a la victòria final.

Tant Villalba com Navarro es desplaçaran el proper cap de setmana a Gijón per competir amb el primer equip del Gimnàstic Terrassa en la segona fase de la Liga Iberdrola, després del gran resultat obtinguts en la primera fase, en la qual l’equip egarenc va acabar tercer.