Podi Equip Via 4 Gimnàstic Terrassa

Dos subcampionats per equips per al Gimnàstic Terrassa en l’estatal disputat a Pamplona

Pamplona ha estat fins aquest diumenge l’escenari dels Campionats d’Espanya de gimnàstica artística femenina i masculina, amb una gran actuació del Club Gimnàstic Terrassa. Hi ha participat amb 17 gimnastes en categoria femenina i dos en masculina, els quals han aconseguit dos podis per equips i sis d’individuals.

En  categoria absoluta nivell 10, Claudia Villalba i Clara Navarro, després d’una temporada molt carregada de competicions i sense descans, el Gimnàstic ha conclòs la competició fora del podi. Villalba ha finalitzat quarta de la general, amb una competició força regular, tot i que amb algunes errades que l’han penalitzat, i Navarro en desena posició.

Subcampionats

En via olímpica nivells 5, el Gimnàstic Terrassa s’ha fet amb el subcampionat d’Espanya per equips, amb Noa Granados, Noa Muniesa, Victoria Valeros, Laura Garcia i Abril Puig. Granados s’ha proclamat campiona d’Espanya d’assimètriques i sisena classificada individual, seguida per Muniesa, novena, i cinquena en assimètriques.

Medalles Noa Via5 Gimnàstic Terrassa

Noa Granados va tenir una gran actuació amb doble medalla

En nivell 4 l’equip egarenc ha completat una gran competició, assolint també el subcampionat. L’equip ha estat liderat per Claudia Boada, subcampiona d’Espanya individual de la categoria i medalla de plata en barra i terra, acompanyada per Aina Ambrosio, Lucia González, Júlia Camps i Alexia Aparicio. Boada s’ha quedat només a dues centèsimes de ser campiona d’Espanya, amb una competició de gran nivell i que posa de manifest la seva gran progressió.

Cal destacar també les actuacions en nivell 1, amb Sofia Boada, subcampiona d’Espanya de salt i setena classificada general, competint amb Xiana López. En categoria masculina ha destacat l’actuació d’Oriol Rifà, medalla de bronze en paral·leles, tot i que una mica per sota de les seves expectatives, finalitzant desè en la general.

Medalla Oriol Rifà Gimnàstic Terrassa

Oriol Rifà, bronze en paral·leles

[Font imatges: Club Gimnàstic Terrassa]