Dotze egarencs per afrontar els dos propers partits de la Pro League contra Austràlia i Nova Zelanda

Un total de 12 egarencs, d’una llista de 20 jugadors, afrontaran els dos propers compromisos de la selecció espanyola masculina d’hoquei herba a la FIH Pro League.

Fred Soyez ha donat la darrera convocatòria, on hi apareixen quatre jugadors del Club Egara, Pau Quemada, Vicenç Ruiz, Pepe Romeu i Marc Recasens, dos de l’Atlètic, Marc Boltó i Joan Tarrés, i Marc Miralles, del CD Terrassa. Els altres cinc components que completen la delegació egarenca són Albert Pérez i Sergi Enrique, del Júnior FC, Xavi Lleonart, del RC Polo, Marc Sallés, del Club de Campo, i Marc Garcia-Chicote, de La Gantoise belga.

Els RedSticks hauran d’afrontar els dos primers desplaçaments, després de jugar els tres primers partits de la competició a València, i serà a terres oceàniques. El primer serà la setmana vinent, el dissabte 2 de març, quan el combinat de Soyez s’enfronti a Austràlia a Sydney. Sis dies més tard, el 8 de març, ho farà davant Nova Zelanda a Auckland.

Actualment la selecció espanyola ocupa el sisè lloc a la Pro League, amb un total de 4 punts, després de les victòries contra Bèlgica i Holanda als shoot-outs i la derrota davant Gran Bretanya. Holanda, amb 9 punts, encapçala en solitari la classificació.