Draco Sagittariis guanya el Campionat de Catalunya de Sala en la modalitat Olímpic

Aquest passat cap de setmana es va celebrar al Pavelló d’Esports del Mediterrani (Tarragona) el Campionat de Catalunya de Clubs de Tir amb Arc en la modalitat indoor, amb la participació de més de 150 arquers i arqueres de 38 equips. La delegació egarenca estava formada pel Draco Sagittariis i l’Arquers Terrassa.

Draco Sagittariis es va proclamar campió en Olímpic i subcampió en Compost. L’equip Olímpic, format per Jana Cahué, Roc Rueda, Ignasi Gallardo i Sergi Cebriá,n van demostrar un domini aclaparador durant tot el campionat en imposarse en totes les eliminatòries per un clar 6-0 (vuitens, quarts i semifinals) i per 5 a 1 en la final. Aquest or en Sala s’afegeix a la plata aconseguida en Aire Lliure i Camp. En la modalitat Compost l’equip egarenc, format per Alexandra Moura, Fran Sánchez, Javi Montesinos i Manel Souto, va caure en la final contra Arc Montjuïc.

Equip del Club Arquers Terrassa al Campionat Catalunya Sala

Equip del Club Arquers Terrassa al Campionat Catalunya Sala (Font imatge: Club Arquers Terrassa)

Per la seva banda el Club Arquers Terrassa va finalitzar en cinquena posició en la modalitat Nu. L’equip egarenc estava format per Eugènia Palomar, que s’estrenava en el món de la competició, Juan Pedro Gala, Jordi Martínez i Toni Moyano. L’equip Olímpic dels Arquers Terrassa, format per Josep de Dios, Albert Ortega, Jordi Rueda i Daniel Pérez, va caure en primera ronda del campionat. Posteriorment va guanyar els dos següents sets, disputant el primer lloc de la final “B”.