Dues empreses terrassenques participen en un programa de la Diputació per accelerar el seu creixement

Dues empreses de Terrassa han participat, aquest any, al programa “Accelera el creixement” impulsat per la Diputació de Barcelona i la patronal PIMEC. Són Filtros Industriales SL i IguñaPharmaceutica Technologies SL. El programa, promogut per  l’àrea de Desenvolupament Econòmic Local de l’ens provincial, pretén que petites i mitjanes empreses obtinguin un pla de creixement i d’acció de la companyia i les eines de suport per poder-lo realitzar. En aquesta cinquena edició que s’acaba de tancar hi han participat 48 empreses. Aquesta setmana han rebut els diplomes acreditatius.

Al setembre començarà la sisena edició del programa amb cinquanta empreses més que ja han estat seleccionades. Fins ara hi ha participat 247 empreses, una quarta part de les quals del Vallès Occidental. Sis de cada deu són del sector industrial.

L’any passat entre el centenar de Centres Locals de Serveis a les Empreses que té Diputació té repartits per la seva demarcació es van atendre més de 34.000 empreses i va ajudar a crear-ne 3.400 de noves i 5.400 llocs de treball.