Reutilizame 1 Programa Reutilitza Fabrica Donacio Caixabank

Dues entitats socials terrassenques es beneficien del programa “ReUtilitza’m” de CaixaBank

El programa “ReUtilitza’m” de CaixaBank ha superat en tres anys els 100.000 articles donats per empreses a entitats socials. Des del 2020, aquesta xarxa empresarial de solidaritat ha impactat sobre més de 600 entitats socials de tot el país, que han pogut renovar el seu mobiliari, els equips informàtics o el material d’oficina gràcies a l’impuls solidari de mig centenar d’empreses i a la infraestructura creada per l’entitat financera. En concret, a Catalunya, 160 entitats socials han rebut més de 23.000 donacions.

En el cas de Terrassa, dues entitats s’han beneficiat d’aquestes donacions. A Prodis se li ha entregat un robot de cuina i una impressora, mentre que l’organització benèfica Remar ha rebut més de 3.000 articles de roba i calçat per enviar a Ucraïna.

El programa, que s’alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, permet a les empreses adequar-se a la nova Llei 7/2022, que prohibeix la destrucció d’excedents de productes no peribles com tèxtils, joguines o aparells electrònics, entre d’altres, i els anima a reutilitzar-los o donar-los.