Dues exposicions concebudes durant el confinament obren temporada a la Sala Muncunill

La Sala Muncunill ha encetat el nou curs amb «La ciutat del silenci», una mostra de les fotografies preses pel terrassenc Miquel Llonch durant el confinament. L’exposició està formada per 5 vinils i 29 fotografies que l’artista ha donat a la ciutat. S’hi pot veure la Terrassa silenciosa i gairebé buida dels mesos de març i abril, amb la presència, això sí, d’alguns retrats a veïns passejant en les primeres setmanes de mascareta. Llonch explica que en cap cas ha pretès fer un treball periodístic, sinó compartir les impressions que li va causar una transformació tan inusual de la ciutat.

L’exposició «La ciutat del silenci» es podrà visitar fins al 18 d’octubre i hi ha programades dues visites guiades, el dissabte 19 de setembre i el divendres 16 d’octubre a les 18h. Aquest dissabte al matí, però, membres de l’Ateneu Terrassenc ja han pogut gaudir d’una visita amb les explicacions del mateix autor.

Conjuntament a l’exposició de Miquel Llonch, l’EspaiDos de la Sala Muncunill acull «Present continu», una altra mostra relacionada amb el confinament. En aquest cas, es tracta d’un seguit d’obres realitzades per artistes de la ciutat durant els primers mesos de la pandèmia. De la cinquantena d’obres que es van presentar a la crida feta per l’Ajuntament, el comitè de selecció ha escollit les dotze exposades. Fotografia, dibuix, escultura i videoart són algunes de les propostes que també es podran veure a la Sala Muncunill fins al 18 d’octubre.