Dues finals per a un San Cristóbal que vol seguir fent història

Fa tot just un any la plantilla del CP San Cristóbal celebrava al camp de la FE Grama la classificació per al play-off a la Segona Federació, una fita històrica per al club parroquial. Aquest diumenge (12.00h) el quadre de Dani Andreu té l’oportunitat d’aconseguir-ho per segon any consecutiu i aquest cop a casa davant dels seus aficionats.

Els de Ca n’Anglada reben el Tona i tenen per endavant múltiple combinacions per acabar entre els cinc primers quan encara quedarà una jornada per acabar la fase regular. Si guanyen, no tindran res a fer ni Castelldefels ni Girona “B”, que es troben a cinc punts. Però fins i tot empatant o perdent, el San Cristóbal podria assolir la classificació si els seus perseguidors fan el mateix o pitjor resultat. Si no fos matemàtic, hi hauria una nova oportunitat al camp de la Pobla de Mafumet.

Però es dona a més la circumstància que hi ha enfrontaments directes en aquesta penúltima jornada. El Castelldefels visita la Montañesa i el filial gironí a un Hospitalet que és quart i que encara no té garantit un play-off on ja hi ha tres places assegurades: Europa i Sant Andreu, que lluiten per l’ascens directe, i Peralada.

El San Cristóbal, doncs, buscarà un triomf amb l’objectiu d’escalar posicions per tenir un millor encreuament en una promoció que canvia de format. Aquest cop no hi haurà semifinals i final en un mateix escenari, com va passar a Rubí la temporada passada, sinó que hi haurà doble eliminatòria d’anada i tornada. A més, estar millor classificat té l’avantatge de passar ronda en cas d’empat.