Dues jornades informatives donen a conèixer les propostes de futur del Districte Zero

Aquest dimecres s’ha celebrat la primera de les dues xerrades informatives per donar a conèixer a la ciutadania el present i el futur del Districte Zero. Es tracta dels entorns del Vapor Albinyana. Aquest àmbit està delimitat pels carrers de la Creu Gran i de la Rasa, la Rambla d’Ègara, el passeig del Vint-i-dos de Juliol i el parc de Vallparadís.

Foto Xerrada Districte Zero

Fins al proper mes de juny està en marxa la consulta pública sobre el pla director d’aquest sector. Amb aquesta informació s’ha de fer una primera diagnosi i plantejar possibles estratègies per dinamitzar-lo.

Foto Xerrada Districte Zero2

L’objectiu d’aquesta iniciativa és preservar la singularitat arquitectònica dels edificis patrimonials, així com rehabilitar-los perquè siguin sostenibles. També es vol potenciar les activitats, el comerç i el lleure dins l’espai públic, prioritzant i ampliant la zona per als vianants. Una altra de les fites és transformar l’entorn de l’antic vapor per millorar la seva integració i connexió amb el centre de la ciutat.

Foto Districte Zero1

La segona sessió informativa sobre el futur del Districte Zero serà el 16 de març. D’aquesta manera, l’ajuntament vol treballar amb el veïnat les estratègies per desenvolupar tot aquest àmbit amb l’objectiu de preservar i reforçar els seus valors.