Els balls de societat al Círcol Egarenc inspiren el cartell de la Fira Modernista 2023

Dues parelles ballant al Saló dels Miralls del Círcol Egarenc protagonitzen el cartell de la 20a Fira Modernista. S’ha presentat a la Coral de Prodis quan falten encara sis mesos pel cap de setmana del 6 al 7 de maig. D’aquesta manera el Servei de Turisme ja pot difondre la propera edició de la Fira, amb la dansa com a tema central, en certàmens de promoció turística.

Ple de color, moviment i alegria, el cartell és obra de l’estudi de disseny Suky&Co, que s’ha documentat sobre vestuari, danses i espais on es feien els balls populars. S’ha inspirat en els cartellisme de Toulouse-Lautrec, amb color i aires de cabaret i divertiment. Té referències publicitàries del cartellista Ramon Casas. Les parelles protagonistes interpreten la Dansa Galana amb coreografia d’Albert Sans.

Membres de la Comissió de la Fira Modernista i de l’Associació Cultural de Recreació Històrica Modernista Llum i Color del 900 han participat a la presentació el cartell vestits d’època.

La programació encara haurà d’esperar i no es presentara fins unes setmanes abans de la Fira. La presència destacada de la dansa i la música hi està assegurada

L’any que ve la Fira Modernista s’avança una setmana per no coincidir amb la campanya electoral. Es farà el mateix cap de setmana que la Festa de la Santa Creu, una festa que s’integrarà al programa de la Fira.

Cartell Fira Modernista 2023

Xx Fira Modernista