Dues persones detingudes per robatori amb violència i intimidació en una botiga a Periodista Grané

Un persona va trucar ahir a les 18:40 h a la Prefectura de la Policia Municipal informant que tenia retinguda una persona que havia comés un robatori i que es trobaven a la cantonada dels carrers de Mossèn Tatcher amb el d’Ullastrell. Una vegada en el lloc, les unitats policials van ser informades per una dona, que es va identificar com propietària d’un establiment comercial ubicat al carrer del Periodista Grané, que la dona que es trobava retinguda havia actuat amb una altra dona que havia marxat en una direcció diferent.

Segons la demandant, li havien sostret la seva bossa de mà del darrere del taulell de l’establiment de la seva propietat i l’havien empès i donat diversos cops fent que caigués a terra i fent-se mal en una mà. La dona que havia marxat corrents es va endur la bossa sostreta.

Els fets van ocórrer quan una de les dones havia entretingut a la propietària del comerç demanant-li detalls d’alguns dels objectes exposats a l’establiment, mentre que l’altra havia accedit darrera del taulell sostraient la bossa de mà. Una vegada es va identificar a la persona retinguda, es va esbrinar que li constava una ordre judicial de recerca, detenció i presentació. La dona que havia marxat amb la bossa de mà va tornar a l’establiment i una altra dotació policial va comprovar que també portava diversos objectes que havia sostret també de l’establiment. Els agents van procedir a la detenció de les dues dones i a la
corresponent instrucció de diligències.