Moren dues persones en un habitatge de Can Parellada per la mala combustió d’una caldera

Ahir dijous a les 23.22 hores de la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats que hi havia dues persones sense vida en un habitatge del carrer Grècia de Terrassa. Fins al lloc, van desplaçar-se quatre dotacions per revisar l’immoble. Després de fer les comprovacions, les mesures van confirmar que hi havia una alta concentració de monòxid de carboni a l’habitatge, originat per la mala combustió d’una caldera de gasoil.

Un cop els Bombers van acabar la ventilació de l’habitatge, efectius dels Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències judicials i de la investigació per determinar les causes exactes de la mort de les dues persones, un home de 81 anys i una dona de 76 anys.

Al lloc, també van treballar efectius de la Policia Municipal i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons un veí, el matrimoni hauria comentat aquesta setmana que la caldera no els anava bé i que desprenia una forta olor de gasoil. La mateixa font apunta que un tècnic hauria anat posteriorment a l’habitatge a fer la reparació.

L’alcalde de Terrassa ha mostrat el seu condol per les dues víctimes mortals de Can Parellada. El Ple Municipal, que se celebra avui de forma telemàtica, s’ha iniciat amb un minut de silenci en el seu record.