Dues terrassenques entre les estrelles del bàsquet català reunides a l’AllStar

El Pavelló Nord de Sabadell va ser aquest cap de setmana l’escenari de la festa de l’AllStar de la Copa Catalunya de bàsquet. Diumenge va ser la jornada femenina, amb la presència de dos jugadores egarenques, Maria Olmo, del CN Terrassa, i Sílvia Diao, de la JET QSport.

El partit femení va reunir les millors jugadores de la lliga, escollides en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició durant el passat mes de desembre. L’equip blau, format per jugadores del Grup 2 de Copa, va derrotar clarament l’equip blanc, amb jugadores del Grup 1, per 72 a 56.

El duel va començar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos blocs, entre elles l’única acció ofensiva d’Olmo que va acabar entrant, un triple des de la cantonada. Tant Olmo com Diao no van sortir de titulars i van jugar prop d’un quart d’hora cadascuna. Després d’aquest equilibri inicial, poc a poc les blaves acabarien imposant el seu domini. Al descans ja guanyaven per 39 a 32, diferència que s’incrementaria en els dos últims quarts.

L’americana Judy Jones, del Mataró, autora de 13 punts, 7 rebots i 19 de valoració, va ser escollida MVP del partit. Pel que fa al concurs de triples, una de les activitats paral·leles al partit de les estrelles, la victòria va recaure en Anna Jòdar, del GEiEG, en superar a la final Sonia Pascual, del Viladecans.

Aquesta segona edició de l’AllStar es va poder seguir en directe per la Xarxa, a través del canal 159 de Movistar +, i per les televisions de proximitat com Canal Terrassa, fruit de l’acord de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Bàsquet.

Maria Olmo, del CN Terrassa, va formar part de l’equip blanc

Judy Jones, del Mataró, va ser escollida MVP

Anna Jòdar, del GEiEG, es va endur el concurs de triples