Durant tres dies la Festa del Cinema posa les entrades a 2,90 euros

Des d’ahir dilluns i fins dimecres, les entrades a qualsevol sala dels cinemes Cinesa de Parc Vallès costen 2,90 euros. El cinema Catalunya, junt amb 342 cinemes més de tot l’Estat, se sumen a aquesta promoció i demà es podrà entrar a qualsevol sessió per menys de 3 euros. Per catorzè any consecutiu les principals associacions de distribuïdores i sales cinematogràfiques impulsen la Festa del Cine per promoure entre els ciutadans l’hàbit d’anar al cinema. Els espectadors han pogut escollir entre les principals estrenes d’aquests dies.

A nivell estatal, la Festa del Cine d’aquest any, ha volgut donar protagonisme als més joves, amb la visita d’escoles a les sales de projeccions i facilitar el contacte amb actors i directors de renom com Àlex de la Iglesia, Eduardo Noriega o Antonio Resines. L’objectiu de la promoció és fomentar l’hàbit d’anar al cinema com a esdeveniment social i cultural, i alhora fomentar entre els espectadors l’experiència de veure pel•lícules en pantalla gran.

Des del 2009 quan es va fer per primera vegada la Festa del Cine, més de 19 milions d’espectadors han passat, en les 13 edicions celebrades, per alguna de les sales de cinema de tot Espanya. Alguns dels films més vistos han estat “8 apellidos vascos”, “Un monstruo viene a verme” i “Drácula. La leyenda jamás contada”.