Eboni Gilliam i Gennifer Victoria Roy, dos reforços nord-americans per al CN Terrassa

L’equip femení de bàsquet del CN Terrassa compta amb dos reforços nord-americans per assolir la permanència a la Copa Catalunya, l’ala-pivot Eboni Gilliam i l’escorta Gennifer Victoria Roy. Totes dues incorporacions han estat presentades aquest dijous a la tarda i aquesta decisió confirma l’aposta del club per l’esport de competició més enllà de la natació i el waterpolo.

Gilliam, nascuda a Virgínia, fa mesos que viu a Terrassa. Té 23 anys, fa 1,83 metres d’alçada i ve a reforçar el joc interior de l’equip. Roy, nascuda a Boston fa 27 anys, és una jugadora exterior polivalent. Ha estat un fitxatge de darrera hora, davant la retirada de Marta Feliu i les lesions de Bego Ramírez i de Vianell Arch. Gilliam i Roy han d’enfortir l’atac de l’equip i assolir també el seu rol de lideratge.

Les dues jugadores nord-americanes, que s’estaran fins a final de temporada, viuran amb dues famílies del club perquè s’integrin en la realitat de la ciutat. Treballaran donant classes d’anglès o fent tasques de suport als equips de la secció.