Nous Vehicles Eco Equip 2

Eco-Equip incorpora tres nous vehicles

L’empresa municipal de neteja i recollida de residus, Eco-Equip, compta des d’aquesta setmana amb tres nous vehicles a la seva flota.

Es tracta d’un vehicle renta-contenidors de càrrega lateral, destinat a la neteja interior i exterior d’aquest tipus de contenidors; un vehicle porta-contenidors de càrrega lateral, per al transport per instal·lacions i substitucions de contenidors; i un vehicle porta caixes i contenidors, destinat al transport de compactadors i caixes de deixalleria.

Pel que fa al vehicle renta-contenidors de càrrega lateral, subministrat per Sistemas y Vehículos de Alta Tecnología SA, es tracta d’un vehicle de 18 tones de la marca Iveco OMB LPML 6000 i 330CV, el qual va equipat amb una bomba d’altra pressió de 60 l/min i 120 bars, i que ha tingut un cost de 277.695 €.

Nous Vehicles Eco Equip

El vehicle porta- contenidors de càrrega lateral, amb un import de 91.692,59€ i subministrat per Ros-Roca SA, és un vehicle de 5’5 tones de pes, de la marca Isuzu M55, i 150 CV de potència.

Nous Vehicles Eco Equip3

Finalment, el vehicle porta caixes i contenidors, subministrat per Zona Franca Alari Sepauto SA, ha costat 130.680€ i es tracta d’un vehicle de tres eixos i 26 tones de la marca Iveco Sway i 330 CV de potència.Nous Vehicles Eco Equip 2

Els tres vehicles estan en fase de formació dels conductors i mecànics per tal de poder-los posar en funcionament pròximament.