EF Manu Lanzarote, CF Matadepera i Terrassa FC, campions del 3er Torneig de Reis Ciutat de Terrassa

El Municipal de Ca n’Anglada va ser diumenge al matí l’escenari del Tercer Torneig de Reis Ciutat de Terrassa. Hi van participar equips en categoria benjamí, aleví i veterans d’onze clubs de la ciutat i de la seva demarcació.

Cadascun d’ells, així com els espectadors que es van apropar al camp, havien de dur una joguina nova, no bèl·lica i col·laborativa, que anava destinada a la campanya solidària de Creu Roja Terrassa. En total, s’hi van recollir més de 200 joguines que aniran destinades a més d’un miler de nois i noies de més de 500 famílies.

En categoria benjamí, l’EF Manu Lanzarote es va emportar el triomf, després de superar en la final el CF Maurina Egara per 2 a 0. La victòria en aleví va ser per al CF Matadepera, que va derrotar per 1 a 2 la UFB Jàbac i Terrassa. Finalment, en categoria de veterans, el títol va correspondre al Terrassa FC, que va guanyar per 0 a 1 els Kubalas. A diferència de les altres edicions, aquesta vegada no hi van participar equips amateurs per qüestions de calendari.