Egara i CD Terrassa deixen orfe la representació local a la Final Four femenina

No hi haurà representant egarenc a la Final Four femenina d’hoquei. Egara i CD Terrassa han caigut eliminats als quarts de final a mans de la Reial Societat i del Júnior, respectivament. Així doncs, repeteixen els mateixos quatre equips que fa un any a Madrid. Club de Campo i Complutense acompanyen a les donostiarres i a les santcugatenques en aquesta fase final.

L’Egara, tot i tenir el factor camp a favor, ha perdut els dos partits amb la Reial Societat per idèntic resultat, 1 a 2. Així doncs, l’equip d’Andrew Wilson estava obligat a guanyar aquest diumenge, però no ha pogut davant d’un rival que ha exhibit un joc molt pràctic. Patricia Maraña, de penal córner, ha posat amb avantatge el conjunt basc. En el segon temps Virginia González ha fet pràcticament impossible la remuntada d’un Egara que ha retallat distàncies mitjançant Anna Fitó.

Més cruel ha estat l’eliminació del CD Terrassa davant el Júnior. L’equip de Les Pedritxes perdia dissabte per 3 a 1, però diumenge s’aixecava d’aquesta derrota i empatava l’eliminatòria guanyant 0 a 2, amb dues dianes de Júlia Pons. Als shoot-outs les de Joan Vidal han estat més encertades i han aconseguit el bitllet per a les semifinals, en imposar-se per 3 a 2.

Les santcugatenques s’enfrontaran al Complutense, que ha eliminat el Polo, mentre que l’altra eliminatòria la disputaran el Club de Campo, que ha superat el Jolaseta, i la Reial Societat.