Egarmaz Motor, millor concessionari Mazda en ‘Experiència de Client 2018’

Mazda Automòbils ha reconegut a Egarmaz Motor, concessionari oficial a Terrassa, com el millor concessionari a nivell nacional segons l’opinió i l’experiència dels clients. Egarmaz ha estat el número 1 en experiència de client de vendes i postvenda, en el rànquing anual 2018 en que la marca d’automoció recull l’opinió i valoració dels clients de tots els concessionaris d’Espanya.

El premi, ‘Millor Experiència del Client,’ recull totes les puntuacions rebudes durant l’any 2018 dels clients de venda i postvenda del concessionari, segons el portal de recomanació intern de Mazda, que mesura la capacitat de millora d’experiència del consumidor. El guardó va ser lliurat el passat dijous 17 de gener, durant la celebració de la convenció anual de la marca japonesa. Carlos Solano i Carlos Mata, gerents del concessionari, van ser els encarregats de recollir una placa que reconeix el premi a la constància, dedicació, treball en equip i excel·lència en el tracte al client. El propi Carlos Solano, afirma que “aquest premi és un reconeixement al nostre treball diari, on el nostre  compromís és oferir sempre una experiència fàcil i honesta mitjançant un equip professional, jove i dinàmic que marqui la diferència i que ens permeti obtenir la confiança i recomanació dels nostres clients”.

Mazda Egarmaz Motor pertany al grup d’automoció terrassenc, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.