El 100% dels vots de les primàries de Tot per Terrassa confirmen Ballart com a candidat a l’alcaldia

Jordi Ballart optarà a la reelecció a les municipals del pròxim mes de maig. Tot per Terrassa ha escollit com a candidat l’actual alcalde en una votació sense possibilitat de sorpresa, ja que Ballart n’era l’únic aspirant. La resposta dels militants ha estat unànime: el 100% dels votants han expressat el seu suport per Ballart. La votació ha durat tota la setmana. La participació, majoritàriament telemàtica, ha estat del 75% dels 181 militants.

D’aquesta manera, Ballart optarà a sumar quatre anys més com a alcalde en el que seria el seu quart mandat. Els dos primers van ser dins del Partit dels Socialistes, quan va substituir Pere Navarro el 2012 i quan va guanyar les eleccions el 2015. Després de renunciar al càrrec i abandonar la formació el 2017, va guanyar les últimes municipals del 2019 ja com a líder del nou partit local Tot per Terrassa.

Per ara, els seus contrincants al maig seran tots femenins, ja que la resta de formacions han apostat per encapçalar la llista amb dones. El Partit dels Socialistes amb Eva Candela, Esquerra Republicana amb Ona Martínez, Ciutadans amb Isabel Martínez, Junts per Terrassa amb Meritxell Lluís, el Partit Popular amb Marta Giménez i Vox amb Alicia Tomás. Només Terrassa en Comú i la CUP tenen pendent escollir cap de llista.