El 12è Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet In Memoriam serà l’11 de juny

Aquest dimarts, l’Atlètic Terrassa ha estat l’escenari de la presentació del 12è Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet In Memoriam, que tindrà lloc el proper 11 de juny i que torna dos anys després de la data prevista, per la pandèmia.

L’associació organitzadora està formada per membres dels clubs d’hoquei: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club. L’enguany el torneig solidari retrà homenatge a un incansable col·laborador del projecte, Rafa Mundet, que va morir la passada tardor.

La comissió organitzadora ha decidit mantenir els quatre projectes que ja havien escollit en la dotzena edició, abans de la suspensió per la COVID. Són el Projecte Atenció integral a les famílies i infants de la Casa d’Infants i al SIFE de Terrassa” de la Fundació Acció Social a la Infància (FASI), el Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell, el Projecte Gestió emocional i autoconeixement de l’Associació d’Intervenció en Drogodependència d’Ègara (AIDE) i el Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.